Olduğun Gibi Gel (Come As You Are) Filmi Konusu & İzleyici Yorumları

Amerikan gençlik filmlerinin konusu genellikle aşırı cinsellik ve eğlencenin dibine vurmayı seven gençlerden oluşan bir grup ile alakalıdır. Bazen de bekaretlerini nasıl kaybedeceklerini düşündüğümüz kızlı erkekli gruplardan oluşur. Ancak Come As You Are filmi bu konuya daha farklı bir açıdan bakmayı tercih etmiş. Bakir olan ve tekerlekli sandalyeye mahkum engelli iki arkadaşın cinsel deneyim yaşama istekleri üzerinden yola çıkılmış. Ortaya oldukça da eğlenceli ve dramatik bir film çıkmış diyebiliriz.

Olduğun gibi gel filmi

24 yaşında olan Scotty (Grant Rosenmeyer), tamamen annesine (Janeane Garofalo) ve fizyoterapist Becky (Daisye Tutor) bağımlı olan engelli ama repçi olmayı isteyen bir gençtir. Scotty'nin en gıcık olduğu kişi de, bir diğer engelli arkadaşı Matt (Hayden Szeto)'dir. Çünkü Becky ile aralarındaki aşırı samimiyet onu rahatsız etmektedir. Grubumuzun üçüncü üyesi ise kör terapi merkezindeki Mo (Ravi Patel)'dir. 

Film konusu ise Scotty'nin tamamen engelli kişilere yönelik hizmet veren bir genelev keşfetmesi ve oraya gitmek için bir fırsat aramasıdır. Bakalım bu serüven de başlarına neler gelecek!

Şimdi size bir kaç izleyici yorumu paylaşalım:

Film gerçekten harika ötesi! Özellikle bu filmi Kansas'ta bulunan Tallgrass Film Festival'inde izleyebildiğim için çok şanslıyım. Sevimli, sıcak, çılgınca, komik ve biraz da hüzünlü bir hikayeye sahip. Üç engelli arkadaş, bekaretlerini kaybetmek için bir geneleve gitmeye karar verirler ve bunun içinde bir şoför tutarlar. Ancak olaylar değişik şekilde gelişir.
Yorumcu: Alara D.

Komik, eğlenceli, dokunaklı ve yer yer şaşırtıcı sürprizleri olan ve hatta biraz da eğitici bir film diyebiliriz. Dünyada bu filmi sevmeyecek biri var mı acaba?
Yorumcu: Kaan H.

Come As You Are; keyifli bir yolculuğa çıkan  üç engelli arkadaşın samimi hikayesini konu alan bir filmdir. Karakterler gayet güzel, hikaye olarak komik ve oyuncuların üstün performans göstermesi de ayrı bir tat!
Yorumcu: Gamze T.
Come As You Are Filmi

Engelli olarak hayatına devam insanların gerçek yaşam mücadelelerini bize gösterebilen bir yapım. Her ne kadar kulağa hüzünlü gelse de, son yıllarda beni en çok güldürmeyi başaran film olduğunu da itiraf etmem gerekiyor. Eminim ki filmin bütçesi bir tık daha yüksek tutulsaydı, gişe rekorları kıracak bir yapıma imza atmaları içten bile değildi. Sonuç olarak kesinlikle izlenilmesi gereken bir film (Olduğun gibi gel)
Yorumcu: Çisem D.

Bütçe ve filmin süresi açısından biraz daha iyileştirilmeler yapılsaydı eminim çok daha kaliteli bir film izlemiş olurduk. Ama buna rağmen, gösterilen çabaya hayran kalmamak elde değil. Özellikle de casting! Harika bir oyuncu / rol dağılımı yapılmış. Tebrikler.
Yorumcu: Demir Y.


Yorum Gönder

0 Yorumlar