Türk Komedi Filmleri Listesi [En Komik 50 Film Önerisi]

Türk sinemasının en çok işlenen kategorilerinden biri olan komedi filmleri için sizlere harika bir liste hazırladık. Bu listeye göre en çok izlenen veya bizim tavsiye ettiğimiz Türk komedi filmleri bulabileceksiniz. En iyi 100 listesi ile bu film önerileri ilginizi çekecek diye düşünüyoruz. 

Geçmişten günümüze, en komik ve en çok güldüren yerli komedi filmleri ile sizleri baş başa bırakmadan önce:

Şunu da hatırlatmak isteriz ki, eğer daha önce izlediğiniz filmler bu listede yer alıyor ise lütfen yorumlar kısmında kendi görüşlerinizi ve önerilerinizi bizimle ve tüm takipçilerimizle paylaşınız.

GORA

Gora

Cem Yılmaz ile harika bir bilim kurgu komedi filmine hazır mısınız? Turistleri kazıklayarak para kazanma peşinde olan uyanık esnaf Arif, UFO merakı yüzünden Uzaylıların dikkatini çekmiş olacak ki, birden bire kendisini bir Uzay Gemisinde kaçırılmış olarak bulur. Esir hayatına dayanamayan Arif, götürüldüğü GORA gezegeninden kaçış planları yapmaya başlar. Robot 216 ve Bob Marley Faruk ile bu yola çıkmaya karar veren Arif, hem kaçış yolu bulmaya hemde orada yeşermeye başlayan aşkını da bu işe katmaya karar vermiştir. Bol bol komik sahneleri ve parodileri ile sizi ekrana kitlemeye yetecek bir yapım...

Organize İşler

Organize İşler

Yılmaz Erdoğan'ın en popüler filmlerinden biri olan Organize İşler, adı ile tam uyumlu bir senaryoya sahiptir. İntihar etmeye karar veren Süpermen'i (Tolga Çevik) kurtararak onu da bu organize işlere dahil eden Asım, aslında başına nasıl bir bela açacağının farkında değildir. İnsanları dolandırarak iş yapan bu çeteye dahil olduğu için kendini rahatsız eden Süpermen ise onları olayların akışını değiştirecek bir maceraya sürükleyecektir. Eğlenceli, heyecanlı ve bol komedili bir film sizleri bekliyor.

İftarlık Gazoz

İftarlık Gazoz

Cem Yılmaz filmi olan İftarlık Gazoz'un konusu; 70'li yıllarda sevimli ve küçük bir Ege kasabasında geçiyor. Burada yaşayan Adem isimli küçük bir çocuk, ramazanda biraz para kazanmak için araba ile gazoz satmaya karar verir. Ancak hem oruç tutup hemde o sıcakta gazoz satmak Adem'i bir hayli zorlayacaktır. Bu nedenle de çeşitli halüsinasyonlar görmeye başlar.

Eyvah Eyvah

Eyvah Eyvah

Ata Demirer karşımıza Hüseyin isimli ve Trakya'da hayatını klarnet çalarak kazanan bir köylü olarak çıkıyor. Müjgan'a aşık olan Hüseyin'in başına ilginç olaylar gelmeye başlayacaktır. Ona yardımcı olan şarkıcı Firuzan (Demet Akbağ) ise bu maceraların içinde bizlere harika bir kahkaha serüveni sunacaktır.

Ay Lav Yu

Ay Lav Yu

Sermiyan Midyat'ın yönetmen ve başrol oyuncu olarak gördüğümüz Ay Lav Yu filminin konusu, doğu kültürü ile batı kültürünün bir aşk ile nasıl karşı karşıya geleceğini üzerine kurulmuş. Amerikalı bir kadın ile Mardin'li bir erkeğin aşkında ortaya nasıl bir sonuç çıkar? İşte bunun cevabını komik bir dil ile öğrenmek için bu filmi seyretmenizi öneriyoruz.

Dedemin Fişi

Dedemin Fişi

Güldür Güldür Show ile tanıdığımız BKM oyuncularının harika bir sinema eseri ile birlikteyiz. Bitkisel hayatta bir fiş ile hayatını sürdüren bir dede ve onun mirası için köy evine gelen çoluk çocuk ve torunlar... Miras kavgası ve dedenin ne zaman öleceği tartışmaları arasında harika bir komedi tufanı da bizleri bekliyor olacak.

Her Şey Çok Güzel Olacak

Her Şey Çok Güzel Olacak

Bir diğer Cem Yılmaz filmi ile birlikteyiz. 1999 yılında vizyona giren bu filmde, birbiri ile arası iyi olmayan iki kardeşin kaderlerinin tekrar kesiştiğini ama hayırsız kardeşin (Cem Yılmaz), abisine (Mazhar Alanson) ne tür dertler açacağını göreceğiz. Fakat konusu ve işleyişi itibariyle sizi baştan sona ekrana kilitleyecek ve yer yer de hüzünlendirecek bir yapım olduğunu söylemek gerekiyor.

Çalgı Çengi

Çalgı Çengi

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerinde oynadığı ve bol kahkaha garantili bir yapım. Cem Yılmaz'ın imzasını bu filme sponsor olması ile de görebiliyoruz. Yani bir marka güvencesi ile rahatlıkla alabileceğimiz bir ürün gibi düşünebiliriz. Bu açıdan Çalgı Çengi en iyiler listemizdeki yerini alıyor.

Kolpaçino

Kolpaçino

Sanırım Türk komedi filmleri tarihindeki en iyiler listesinde yerini garantili olarak alabilecek bir yapımdan bahsediyoruz. Şafak Sezer'in ustalık eseri de diyebiliriz. Gerek mafyatik, gerekse de aksiyon ve komedi açısından çok doyurucu olan Kolpaçino'nun konusundan zaten bahsetmeye bile gerek duymuyoruz. Filmin içindeki pek çok replik insanların diline dolanmış ve popülaritesini hala koruyor olması da zaten filmin kalitesini gözler önüne seriyor. Güzel ve eğlenceli kadrosuyla, sizlere banko film önerilerimiz arasında bulunmaktadır.

AROG

AROG

GORA filminin devamı niteliğinde çekilen ve Cem Yılmaz'ın yine kendini aştığı bir yapımdan bahsetmek isteriz. Komutan Logar'ın intikam almak için dünyaya gelmesi ve Arif'i bir milyon yıl öncesine ışınlamasını konu alan AROG filminde, Arif kendi zamanına geri dönmek için hem çaba sarf edecek hemde burada tanıştığı ilk insanlar ile birlikte bir isyan başlatacaktır. Gayet keyifli ve eğlenceli senaryosu ile AROG, öneri listemizde ilk sıralarda bulunmaktadır.

Vizontele

Vizontele

74 yılında Van'daki bir köyde yaşayan ve Deli lakaplı Emin (Yılmaz Erdoğan) tam bir teknoloji bağımlısıdır. Dükkanında çeşitli radyo tamirleri yaparak yeni şeyler üretmeyi veya tamir etmeyi çok seviyor. Köyün sakinleri ise sinema seyretmekten çok hoşlanıyor. Ve günlerden bir gün, bu köye TRT tarafından bir televizyon vericisi bağlanacağı haberi geliyor. Sonrasında ise Televizyonun test edilmesi için çalışmalar yapılır. Tabii bu konuya en büyük ilgiyi de Deli Emin gösterir. Fakat televizyonun köye gelmesi çok da iyi bir zamana denk gelmemiştir...

İnşaat

İnşaat

Emre Kınay ve Şevket Çoruh'un başrol oynadığı İnşaat filminde, iki inşaat işçisinin başlarından geçen trajikomik bir hikaye silsilesi konu ediliyor. İşinden hiç de zevk almayan bu iki işçi, patronlarının katakulli işlerine şahit olurlar. Bu noktadan sonra artık onlar birer inşaat işçisi değil, mezar kazıcısı görevini üstlenmek zorunda kalacaklardır.

Aile Arasında

Aile Arasında

Senaryosu Gülse Birsel'e ait olan ve başrol oyuncusu olarak Engin Günaydın'ı ilk sırada sayabileceğimiz Aile Arasında filminin çok güçlü ve kaliteli bir oyuncu kadrosu bulunmaktadır. Fikret ve Solmaz isimli iki karakter var. Bunlar çok uzun süreli birlikteliklerini aynı gün sonlandırır ve yine aynı gün birbirleriyle tanışırlar. Sonrasında ise hikaye çok farklı bir noktaya doğru yol almaya başlayacaktır.

Düğün Dernek

Düğün Dernek

Yine başrollerinde tıpkı Çalgı Çengi filminde olduğu gibi Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i görüyoruz.Konusu ise; Sivas'ın bir köyünde, yurt dışında buraya evlenmeye gelen bir gence düğün yapmayı işliyor. Fakat işler hiç de istenildiği / düşünüldüğü kadar kolay olmayacaktır. Komedi ve kahkahanın bol olduğu Düğün Dernek filmini izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Arif V 216

Arif V 216

GORA ve AROG filminin devam bölümü olarak çekilen bu film 2018 yılında vizyona girdi. GORA gezegeninde sıkılan ve Arif'i özleyen robot 216, kendini bir kapsüle koyarak dünyaya fırlatır. Dünyadaki hayatı merak eden ve tıpkı insanlar gibi yaşamak isteyen 216, Arif'in başına bela olmaya başlayacaktır. Yanlışlıkla 69 yılına ışınlanmaları ile macera başlar!

Bana Masal Anlatma

Bana Masal Anlatma

Bir minibüs şoförü ile iyilik perisi gibi ortalıkta gezinen tatlı bir kızın masum aşk öyküsü diyebiliriz bu film için. Kızlar konusunda şanssız olan, kalbi saf ve masum olan bu minibüs şoförü kardeşimiz, ansızın bir iyilik perisi tadında Ayperi ile karşılaşır. Sonrasında ise karşımıza harika ve eğlenceli bir romantik komedi filmi çıkar!

Organize İşler Sazan Sarmalı

Organize İşler Sazan Sarmalı

Yılmaz Erdoğan'ın 2005 yılında yazıp yönettiği Organize İşler filminin devam filmi olan Sazan Sarmalı harika bir komedi filmi gibi gözüküyor. İşin içine Kıvanç Tatlıtuğ da girince tabii ki seyir zevki katlanıyor. Vizyona girdikten sonra güzel bir başarı elde eden Organize İşler 2, en iyiler listemizdeki yerini alıyor.

Hep Yek 1

Hep Yek 1

Oyuncu kadrosu doyurucu olsa da, çoğu kesim tarafından pek de beğenilmeyen ancak sevenlerin de tam not verebildiği bir komedi filmi serisinin ilk bölümü olan Hep Yek bakalım sizden de geçer not alabilecek mi? Aile içinde izlememenizi tavsiye edeceğimiz filmi boş vaktinizi değerlendirmek için şans verebilirsiniz. Sonrasında bize yorumlarınızda fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Hep Yek 2

Hep Yek 2

Serinin ikinci bölümünde bir mafyanın gerçekleştirdiği cinayeti temizleme görevi iki arkadaşa veriliyor. Fakat bu yükün altından kalkmak sanıldığı kadar kolay olmayacak ve başlarına türlü müsibetler gelecektir. Suç ve komedi unsurlarının yoğun olduğu Hep Yek 2, ilk bölümünden daha iyi bir not alarak izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Hep Yek 3

Hep Yek 3

İzleyicilerden ilk iki film kadar geçer not alamayan ve içinde fazlaca küfür barındıran, Hep Yek serisinin son bölümü... Fakat yine de boş vaktinizi izlemediğiniz bir film ile değerlendirmek istiyorsanız tercih edilebilir değerdedir. Eleştiri oklarına tutulsa da, bazı sahnelerinde ciddi anlamda güldürme potansiyeline sahiptir.

Kayseri Aslanı (Çin İşi)

Kayseri Aslanı (Çin İşi)

İzleyicilerden çok da ilgi görmemiş ama yine vakit öldürmek için izlenebilecek bir filmdir. Kayseri Aslanı filminin konusu da yine alışık olduğumuz mafya, kolay yoldan para kazanma ve aşk ögelerini işliyor.Buna rağmen gülebileceğiniz komik sahneler de içermesi nedeniyle listemizde yer almaktadır.

Pek Yakında

Pek Yakında

Cem Yılmaz'ın bir diğer filmi! Önceki filmlerinden farklı olsa da, aslında hepsinden bir parça barındıran kaliteli ve güldüren bir yapım. Alışık olduğumuz kadrosu ile Pek Yakında filminin konusu ise Cem Yılmaz'ın korsan işler yapan ve ailesi ile bozuk olan ilişkisini betimlediği dram ve komedi içermesi... İzlemenizi tavsiye ettiğimiz filmler arasındadır.

Recep İvedik 1

Recep İvedik 1

Uzayıp giden serisi ve ana karakterin çoğu zaman iticiliği nedeniyle eleştiri bombardımanına tutulan Recep İvedik film serisini en komik 100 listemize almazsak olmaz! Her ne kadar artık kabak tadı vermeye başlasa da, izlendiğinde güldürmeyi ciddi anlamda başaran bir yapım. İlk filmde Recep, yolda bulduğu cüzdanı sahibine vermek için Antalya'ya otostop ile gider. Sonrasında orada çocukluk aşkı Sibel ile karşılaşır ve oradaki otelde bir süre kalmaya başlar. Ancak otelin altını üstüne getirir!

Recep İvedik 2

Recep İvedik 2

Bir türlü dikiş tutturamayan Recep, Babaannesinin gazlaması ile bir iş sahibi olmak için türlü işlere girer ve her seferinde kovulmayı başarır. En sonunda kuzeninin sahibi olduğu ve dedelerinin ortaklaşa kurduğu bir reklam şirketine ortak olmaya karar verir. Sonrasında ise babaannesinin son görevi olan kız bulma arayışına girer. 

Recep İvedik 3

Recep İvedik 3

Babaannesinin ölümünden sonra iyice yalnız kalıp depresyona giren Recep, türlü yöntemlere başvurarak bu sıkıntılarından kurtulmaya çalışır. Fakat başına gelen talihsizliklerden ötürü bu konuda başarısız olur. Tam her şeyi kabullenmeye başlarken birden bire kapısını Zeynep çalar. Zeynep, üniversite okumak için kaldığı yurttan kovulur ve Recep'in yanında bir süre kalmak ister. Recep ona bu sıkıntılarından bahseder ve artık ikisi birden bu duruma çözüm bulmaya çalışırlar!

Recep İvedik 4

Recep İvedik 4

Survivor tadında bir Recep İvedik filmi! Mahallenin çocuklarının top oynayıp antrenman yaptığı arsayı satın almak isteyen bir mafya babasına kafa tutan ve o parayı kendisinin ödeyeceğini ama karşılığında arsayı kendisine bırakmasını şart koşan Recep, 300 bin tl parayı bulmak için türlü yollara başvurur. Çalmadık kapı bırakmaz ama parayı da denkleştiremez. Fakat Issız Ada isimli yarışmaya katılmaya ve buradaki 500 bin tl'lik ödülü kazanmaya karar verir. Sonrasında ise tam bir Survivor Recep serüveni başlar!

Recep İvedik 5

Recep İvedik 5

Milli sporcuları olimpiyata götürmesi gereken otobüsün şoförü vefat eder. Recep'in de tanıdığı olan bu şoförün görevini kendisi üstlenir. Yolda verdikleri bir molada, kuru fasulyenin içerisine gres yağı koyması sonucunda gruptaki tüm erkek sporcuların zehirlenmesine ve yarışamayacak duruma gelmesine sebep olur. Tam olimpiyatlardan çekilme kararı alınırken Recep devreye girer ve diğer kamyoncu arkadaşları ile bu olimpiyata katılmaya karar verir.

Recep İvedik 6

Recep İvedik 6

Turist Ömer Yamyamlar Arasında filmine benzer bir tat bırakan ve en güncel Recep İvedik filmi... İzleyicilerden ağır eleştiriler alan bu son filmde, Recep'i vahşi doğada göreceğiz.

Kolpaçino 2 (Kolpaçino Bomba)

Kolpaçino 2 (Kolpaçino Bomba)

İlk filmdeki ekibin yer aldığı bir devam filmidir. Metres olaylarına karışan Özgür (Şafak Sezer), başına büyük bir bela açar ve tüm tayfanın da içinde olduğu ve uygunsuz görüntüler içeren videoya alınır. Karşılığında ise yüksek miktarda bir para talep edilir, yoksa kasetin tüm aleme yayılacağı konusunda tehdit edilir. Bunun üzerine bankadan para çekmeye giderler ve o anda başka birinin daha bankayı soyma girişimi olur. Özgür'ü rehin alan soyguncular, üzerine bir bomba yerleştirirler ve aksiyon tavan noktaya ulaşır!

Kolpaçino 3. Devre

Kolpaçino 3. Devre

Şahsi düşüncem olarak söyleyebilirim ki, Kolpaçino serisinin son ve başarısız filmidir. Bu görüşümde Erkan Petekkaya'nın hakkını veremediği veya diğer tabirle o duyguyu geçiremediği başarısız bir mafya babası rolü etkili olmuştur. Kolpaçino Bomba filmindeki oyuncu kadrosunu yine bu filmde de aynı şekilde görebileceğiz. 

G.D.O. Karakedi

G.D.O. Karakedi

Şafak Sezer'in aksiyon ve komedi ögeleri içeren eğlenceli filmi! Aynı evde yaşayan 3 erkek kardeşin hikayesini içeren Karakedi filminde; kardeşlerin her birinin başına ayrı ayrı bir bela gelir ve hepsinin artık üstesinden gelmesi gereken bir sorun vardır. 

Yeşilçam Komedi Filmleri Listesi


Hababam Sınıfı

Hababam Sınıfı

Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Güm Güm Güm! Kemal Sunal, Münir Özkul, Halit Akçatepe, Tarık Akan, Adile Naşit ve niceleri. Bu ölümsüz eserin ilk bölümü sizler için hazırladığımız listedeki Yeşilçam klasiklerinde bir numara! Tekrar tekrar izlenebilecek bir yapım...

Çiçek Abbas

Çiçek Abbas

Şener Şen ve İlyas Salman'ı başrollerini paylaştığı bir diğer harika yapım. Minibüs şoförlerinin aşık atışması tadında bir komedi serüveni sizleri bekliyor.

Tosun Paşa

Tosun Paşa

Kemal Sunal'ın sahte Tosun Paşa olması ile Yeşil Vadi'nin sahibi olmak isteyen iki düşman ailenin konusu! Fakat gerçek Tosun Paşa Kahire'den gelince ortalık tam bir yangın yerine dönecektir!

Kibar Feyzo

Kibar Feyzo

Başlık parasını taksite bağlayan Feyzo, senetleri ödeyebilmek için türlü yollara başvuracaktır. İnsafsız köy ağası da ona etmediğini bırakmayacaktır. Favoriler arasındadır!

Süt Kardeşler

Süt Kardeşler

Harika bir aile komedisi daha! Kemal Sunal ve Halit Akçatepe aynı gemide subaydır. İzne çıkan Kemal Sunal, süt annesine ziyarete gitmek ister ama tertibi Halit Akçatepe de onun süt kardeşine aşık olur ve ondan önce eve giderek kendisini süt oğul olarak tanıtır. Sonrasında işler sarpa sarar!

Köyden İndim Şehire

Köyden İndim Şehire

Kayseri'li dört kardeş, tarlayı sürdükleri sırada bir çömlek altın bulurlar. Fakat devletin bu altınları ellerinden almalarından korktukları için akrabaları olan bir kuyumcuya bozdurmak için Ankara'ya yol alırlar. Tek tek bozdurmaya başlayan kardeşler, kuyumcunun işe uyanmamasını sağlamaya çalışırlar. Ancak kuyumcu da bir Kayserilidir ve bu kardeşler de daha çok altın olduğunu anlar!

Çöpçüler Kralı

Çöpçüler Kralı

Kemal Sunal, Ayşen Gruda ve Şener Şen'den harika bir komedi filmi! Bulunduğu mahallenin sokaklarını temizlemek ile görevli olan Kemal Sunal, aynı zaman amiri olan Şener Şen'in de sokağını temizlemektedir. Fakat bu ikili, aynı kıza aşık olurlar! Sonrasında ise aralarında bir rekabet oluşur!

En Komik Kemal Sunal Filmleri


Tokatçı

Tokatçı

Başlık parası biriktirip sevdiği kızı almak için İstanbul'a gelen ve parayı denkleştiren Kemal Sunal, eve dönmek için bindiği trende soyulur ve onca zaman biriktirdiği tüm parayı kaptırır. Bunun üzerine tekrar İstanbul'a geri dönen Kemal, burada Şevket Altuğ'a rastlar. Eski arkadaş olan bu ikili, birleşerek kötü adamları tokatlama planları yaparlar. Bu işten hem çok para kazanırlar hemde başlarına büyük bir bela alırlar. Saklanmak ve sevdiği kızı alabilmek için kendi köyüne birlikte geri dönerler. Burada da sevdiği kızın babasıyla hesaplaşma vakti gelir!

Şaban Oğlu Şaban

Şaban Oğlu Şaban

Askerdeyken komutanına (Şener Şen) etmediğini bırakmayan Şaban (Kemal Sunal), terhis olduktan sonra tertibi (Halit Akçatepe) ile evlerine geri dönerler. Fakat talih burada da onları birleştirecektir. Kahkaha dolu bu filmi +7 herkes izleyebilir.

Üç Kağıtçı

Üç Kağıtçı

Romatizması nedeniyle yağmur öncesi oluşan havanın bacaklarında ağrı yapması ile yağmur yağacağını tahmin eden Kemal Sunal, bunu ilk başlarda bir yetenek olarak görmemektedir. Ancak etrafındaki insanlar ve babasının mirası için geldiği köydeki insanlar onun yağmur yağdırma hikmeti olduğuna inanırlar. Bu sayede adı üfürükçüye çıkan Kemal, seçimlere de girmeye karar verir!

Sakar Şakir

Sakar Şakir

Babasının mirası için İstanbul'a gelen Şakir, onun mirasına konan uyanık bir karı koca ile uğraşmak zorunda kalacaktır. Ancak hem saf hemde çok sakar olan Şakir, bu ikili tüm planlarını alt üst etmeyi başaracaktır.

Yüz Numaralı Adam

Yüz Numaralı Adam

Yeni bir reklam yıldızı yaratmak için arayışlara giren Oya Aydoğan, girdiği her işten kovulmayı başaran yeteneksiz bir adamı (Kemal Sunal) keşfeder. Bunca zaman hep ailesinden geçinen Kemal, sonunda aradığı şöhreti ve parayı bulmuştur. Fakat işler bir noktadan sonra hiç de istediği gibi gitmemeye başlayacaktır.

Kapıcılar Kralı

Kapıcılar Kralı

Kapıcısı olduğu apartmanda kendi borusunu öttürmeye ve uyanıklık yaparak her fırsatı paraya çevirmeye çalışan Kemal Sunal, apartman yöneticisinin değişmesi ile işleri zora girecektir. Ayrıca apartmana yeni taşınmaya karar veren bir çiftin de gizli planından habersizdir. Tam bir kaosun içinde kalacak olan Kemal, bakalım bu işten nasıl sıyrılacaktır.

Korkusuz Korkak

Korkusuz Korkak

Hastanedeki dosyalarının başka bir hasta ile karışması sonucu 6 ay içerisinde öleceğini öğrenen Mülayim (Kemal Sunal), bu 6 ayı dolu dolu ve korkusuz bir şekilde geçirmeye karar verir. Ancak bir noktadan sonra kendi ölümünü kendi hazırlamak ister ve kendisin öldürmesi için bir kiralık katil tutar. Fakat bu katilin kim olduğunu öğrenmek istemediğini belirtir. Dosyaların karıştığını ve aslında çok sağlıklı olduğunu öğrenen Mülayim, peşindeki katilin kim olduğunu ve bu işten vazgeçmesi için onu aramaya başlar!

Davaro

Davaro

Şener Şen ve Kemal Sunal ile müthiş bir komedi filmi sizleri bekliyor. Kan davası nedeniyle Şener Şen'i öldürmek zorunda kalan Kemal, hapishaneye girmek de istemiyordur. Çünkü tam evlilik arifesindedir. Tam bu noktada Şener Şen'in aklına kurnazca bir fikir gelir. Fakat hiç bir şey istedikleri gibi gelişmeyecektir!

Sosyete Şaban

Sosyete Şaban

Varlıklı bir köy ağası olan Kemal Sunal, İstanbul'dan onu ziyarete gelen aile dostunun kızı ile evlenme planı kurar. Bunun karşılığında da, aile dostunun tüm şirket borcunu kapatır. Fakat Perihan Savaş, bu görgüsüz ve kaba saba adam ile evlenmek istemez. Düğün gecesi bir plan yapar ve babasının yanına kaçar. Şoka giren Kemal ise kendine geldikten sonra bir plan yapar ve şu anki halinin tam aksi bir adam olmaya karar verir. Gayet kibar, eğitimli ve görgülü bir insan haline gelmek için eğitimler almaya başlar. Fakat bunun tek bir amacı vardır. Perihan'dan intikam almak!

Japon İşi

Japon İşi

Kemal Sunal, çalıştığı gazinodaki assolist Fatma Girik'e aşıktır. Fakat bir türlü ona duygularını açıklayamaz. Günün birinde bir Japon turistin hayatını kurtarır ve evinde onu bir süre misafir eder. Kemal'e minnettar olan Japon, onun Fatma Girik'e olan aşkını fark eder ve ülkesine döndükten bir süre sonra ona bir hediye gönderir. Büyük bir kutunun içindeki bu hediye aslında bir robottur. Ve Fatma Girik'in bir kopyasıdır!

Gurbetçi Şaban

Gurbetçi Şaban

Almanya'ya çalışıp çok para kazanmak için giden Şaban, burada kaçak işçi olarak çalışmak zorunda kalır. Zor şartlarda ve eziyet çekerek hayatını sürdürmeye başlayan Şaban, Almanlardan intikam almak için türlü türlü yollar dener ve başarılı olur. Artık o da varlıklı bir insan olur. Şimdi sırada ona eziyet edip köle gibi çalıştıran patronundan intikam alma vardır.

Şabaniye

Şabaniye

Kan davası nedeniyle oğlunun (Kemal Sunal) ölmesinden korkan bir anne (Adile Naşit), onu bu ölümden kurtarmak için oğlunun kadın kılığına sokmaya karar verir. Şaban olur Şabaniye... sesi de çok güzel olan Şabaniye, çalıştığı gazinoda assolist olarak çalışmaya başlar. Kan davalısının da kendisine aşık olması ile işler tam bir kördüğüm olur. Çünkü Şabaniye, yani Şaban'da ona aşık olan kan davalısının kız kardeşine aşık olur!

Yorum Gönder

0 Yorumlar