Kim Bum Tv Dizileri, Filmleri, Kaç Yaşında, Evli mi

Kim Bum, Güney Koreli bir oyuncu, model ve şarkıcıdır. 1989 yılında Seul'de doğan Kim Bum, çocukluk yıllarından beri oyuncu olmak istiyordu. 

Kim Bum

Lise yıllarında bir model ajansına katıldı ve reklam filmlerinde rol aldı. 2006 yılında ilk televizyon dizisi olan High Kick'te oynadı ve dikkatleri üzerine çekti. 2009 yılında ise Boys Over Flowers dizisindeki So Yi-jung rolüyle büyük bir ün kazandı. Bu dizideki performansıyla hem Kore'de hem de Asya'da popüler oldu. Aynı yıl Dream adlı dizide de başrol oynadı.

Kim Bum Filmleri

Kim Bum, filmlerde de rol aldı. 2008 yılında I Like It Hot adlı romantik komedi filmiyle sinema kariyerine başladı. 2010 yılında ise Death Bell 2: Bloody Camp adlı korku filmiyle izleyici karşısına çıktı. 2012 yılında Çin yapımı The Legend of the Brown Sugar Chivalries adlı fantastik filmde başrol oynadı. 2014 yılında ise The Gifted Hands adlı gerilim filmiyle beğeni topladı.

Kim Bum Dizileri

Kim Bum, dizilerde de başarılı oldu. 2010 yılında The Woman Who Still Wants to Marry adlı romantik komedi dizisinde oynadı. 2011 yılında ise Padam Padam... The Sound of His and Her Heartbeats adlı fantastik dram dizisinde başrol oynadı. 2013 yılında That Winter, the Wind Blows adlı melodram dizisinde yardımcı rol oynadı. Aynı yıl Goddess of Fire adlı tarihi dizide de başrol oynadı. 2014 yılında ise Hidden Identity adlı aksiyon dizisinde oynadı.

Kim Bum, şarkıcılık da yaptı. Boys Over Flowers dizisi için iki şarkı söyledi: I'm Going to Meet You ve Do You Know. Ayrıca High Kick ve Dream dizileri için de şarkılar söyledi. 2012 yılında Çinli şarkıcı Xianzi ile bir düet yaptı: I'm Waiting for You.

Kim Bum, 2020 yılında oyuncu Lee Si-young ile evlendi. Çiftin bir kız çocuğu oldu.

Kim Bum, Güney Kore'nin en sevilen ve yetenekli oyuncularından biridir. Hem yakışıklılığı hem de oyunculuğuyla hayranlarını büyülemektedir. Ve şu sıralar the tale of nine tailed 1938 dizisinde rol almaktadır.

Şimdi size oyuncunun rol aldığı tv dizileri daha derli toplu gösterebilmek için bu özel listeyi paylaşmak istiyorum. Ayrıca zevkinize göre filmler bulabilmek içni an sayfamızdaki film listesi sayfalarına göz atabilirsiniz.

Kim Bum Tv Dizileri

  • Boys Over Flowers (2009) - "F4" üyesi So Yi-jung rolünde
  • The Woman Who Still Wants to Marry (2010) - Ha Min-jae rolünde
  • Padam Padam... The Sound of His and Her Heartbeats (2011) - Park Ji-na rolünde
  • That Winter, the Wind Blows (2013) - Park Jin-sung rolünde
  • Goddess of Fire (2013) - Kim Tae-do rolünde
  • Hidden Identity (2015) - Cha Gun-woo / Lee Min-ho rolünde
  • Mrs. Cop 2 (2016) - Lee Ro-joon / Lee Min-jae rolünde
  • Moonlight Drawn by Clouds (2016) - Kim Byung-yeon rolünde
  • Chicago Typewriter (2017) - Seo Hwi-young / Yoo Ji-seok rolünde
  • Lawless Lawyer (2018) - Han Jae-yi rolünde
  • Tale of the Nine-Tailed (2020) - Lee Rang rolünde

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Ben onun Boys Over Flowers dizisindeki So Yi-jung rolünü çok seviyorum. O çok yakışıklı, tatlı ve yetenekli. Ayrıca dans etmesini de çok beğeniyorum. Kim Bum’un hayranı olmaktan gurur duyuyorum. Siz de onun hakkında ne düşünüyorsunuz? 😊

    YanıtlaSil

FilmReferans ailesine hoş geldin :) Burada yapacağın yorumlar, film analizlerimizin bir parçası olacaktır. Özellikle de senin gibi bizi takip eden / ziyaret eden diğer kullanıcılarımız için film ile ilgili ekstra bir bilgi olacağını unutma lütfen! Buna göre, yorumlarında (izlediysen) film hakkında ipuçlarını / fikirlerini ve (varsa) Spoiler verirken okuyucuyu uyarmayı ihmal etmemeni rica ediyoruz. Katkıların için de şimdiden teşekkürler ♥