Back Roads Filmi Konusu ve Oyuncuları

Suç, gerilim ve dram kategorilerine sahip Back Roads filmi (Arka Yollar) konusu ve oyuncuları hakkında hazırladığım bu sayfaya hoş geldiniz.

Filmin başrol oyuncusu Harley (Alex Pettyfer), annesinin (Juliette Lewis) kendisine kötü davranan ve ağzı bozuk kocasını öldürmesinden dolayı hapse atılması sonrasında üç kız kardeşine bakmak zorunda kalır. Fakat görüş günleri (hapishane ziyareti) ve kendi çıkarımları sonrasında ortaya daha trajik gerçekler çıkmaya başlar.

Back Roads Hapishane Sahnesi

Aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Alex Pettyfer, yürekli bir iş yapmasına rağmen çocuk istismarı gibi korkunç bir duruma farkındalık getirmek için üstlendiği bu yönetmenlik denemesi bana göre biraz donuk ve sığ olmuş.

Neyse, konumuza devam edelim. Hapis ziyaretleri dışında filmin diğer bir bölümü de Harley'in bir terapi ofisinde geçirdiği anlardan oluşuyor. Burada Harley, geçmişindeki yıpratıcı ve travmatik olaylar ile yüzleşmeye başlıyor. Yalnız sıkıntı şurada; bu hassas ve ciddi konu, neredeyse oldukça gülünç bir hale dönüşmektedir. 

Back Roads Filmi

Öte yandan Harley'in sevgilisi Amber (Nicola Peltz) kadınlarla yatmadığı için Harley ile dalga geçen ve kendisi de sürekli başka başka adamlarla gecelere akan bir tip. Bu duruma dayanamayan Harley, eski komşuları Callie (Jennifer Morrison) ile cinsel deneyimler yaşamaya başlar. Gerçi bu yaşadıkları şeye tam bir ilişki diyemeyiz çünkü Harley'in kafasında Callie hakkında herhangi bir ciddi düşünce yoktur.

Bu arada fark edeceğiniz üzere Harley oldukça donuk, empati yapmaktan aciz ve oldukça soğuk bir yapıya sahip karakterdir. Bunun nedenlerini de film ilerledikçe ailenin içerisinde sırlar da açığa çıktıkça daha net görmeye başlıyoruz. 

Back Roads Harley

Back Roads filmini büyük beklentilere girmeden, boş vaktinizi değerlendirmek adına izleyebilirsiniz diyerek de sayfayı filmin oyuncuları kısmı ile kapatmak istiyorum.

Back Roads Oyuncuları ve Rolleri


  • Alex Pettyfer - Harley Altmyer
  • Jennifer Morrison - Callie Mercer
  • Juliette Lewis - Bonnie Altmyer
  • Nicola Peltz - Amber Altmyer
  • Chiara Aurelia - Misty Altmyer
  • Robert Patrick - Chief Mansour
  • Tom Everett Scott - Brad Mercer

Yorum Gönder

0 Yorumlar