Sibel (Damla Sönmez)

Doğru seçilmiş oyuncu kadrosu ile standartların üzerinde bir yerli dram filmine ne dersiniz? IMDB üzerinden 7,2 puan almış "Sibel" filminin konusuna bir geçelim, sonrasında bir kaç kelime de ben eklemek istiyorum.

Sibel Damla Sönmez

Karadeniz'in dağlık kesimlerinde yaşayan Sibel (Damla Sönmez), dilsizdir. Ancak eskilerde kalmış bir ıslık dili ile iletişim kurabilmektedir. Çevresindeki insanların onu uğursuz diye gördüğü için dışlanmıştır. Ama günün birinde yaptığı bir orman gezintisinde karşısına çıkan bir yabancı ile bu durum çok farklı bir boyuta ulaşacaktır. 

Sibel Film

Filmin çekimleri ve kalitesi nedeniyle, Karadenize bir kez daha aşık olabilirsiniz. Bunun yanı sıra, ilk paragrafta bahsetmiş olduğum doğru seçilmiş oyunculardan bahsetmek istiyorum. Gerek başrol gereksen de yan rollerde görev alan oyuncuların gerçekten bu işi hakkını vererek yaptığını söylemek lazım. Şahsen ben dram filmlerinde konudan çok oyunculuklara önem veren biriyim...

Sibel Filmi

Eğer oyuncunun ifadelerinden, hareketlerinden kıl kaparsam veya bir samimiyetsizlik, amatörlük sezersem o film en kral senaryoya da sahip olsa, bütün çekiciliğini gözümde yitiriyor. Bu açıdan baktığımızda, Sibel filminin kalitesi hoşuma gitti.

Konusu da bir o kadar farklı ve ilgi çekici.

Sibel Filmi

İlla ki izleyin diyebileceğim bir yapım değil ancak boş zamanınızı bir dram filmi ile değerlendirmek isterseniz, seçimleriniz arasında Sibel filmi mutlaka olsun.

Yorum Gönder

0 Yorumlar