Samaritan Film Konusu - Oyuncuları - Ne Demek - IMDB Yorumları

Samaritan yani Türk sinemalarındaki ismi ile Kahramanın Dönüşü filminin başrol oyuncusu usta aktör Sylvester Stallone bizlere keyifli ve aksiyonu bol bir film lezzeti sunuyor. IMDB kullanıcıları tarafından 10 üzerinden 5.7 gibi bir puan alan Samaritan oyuncuları ve filmin konusu ile ilgili sizlere bir paylaşım yapmak istiyorum. Daha fazla film önerileri için bizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Samaritan Filmi

Samaritan Konusu

Suç ve şiddetin üst seviyelere tırmandığı bir şehirde yaşayan 13 yaşındaki Sam Cleary, komşusu Joe'un (Sylvester Stallone) geçmişte yapılmış fantastik bir savaşta öldüğü düşünülen bir süper kahraman olduğuna inanır ve onu şehri kurtarması için ikna etmeye çalışır.

Gerçek adı Samaritan olan bu süper kahramanı ikna etmek ise hiç kolay olmayacaktır. Fakat sonrasında şehri kurtarma görevi çok daha karmaşık ve zor bir hale gelecektir!

Samaritan Konusu

Samaritan Ne Demek

Astro City adındaki bir çizgi roman serisindeki baş karakterin adı Samaritan'dır ve hayatını ihtiyaç duyan insanlara yardım etmek için adamış bir süper kahramandır. Kostümü ve görevleri bakımından Süpermen'e benzerliği ile tanınmaktadır.

Samaritan Oyuncuları

Sylvester Stallone (Joe)

Samaritan Sylvester Stallone

Javon 'Wanna' Walton (Sam Cleary)

Javon Walton (Sam Cleary)

Pilou Asbæk (Cyrus)

Pilou Asbæk (Cyrus)

Dascha Polanco (Tiffany cleary)

Dascha Polanco (Tiffany cleary)

Sophia Tatum (Sil)

Sophia Tatum (Sil)

Moises Arias (Reza)

Moises Arias (Reza)

Martin Starr (Albert Casler)

Martin Starr (Albert Casler)

Samaritan IMDB Yorumları

Şimdi IMDB kullanıcıların film hakkında yaptığı yorumlardan bir kaçını fikir almanız adına paylaşmak istiyorum.

Filmin 13 yaşındaki bir çocuğun dünyası üzerinden ilerlemesi bence can sıkıcıydı. Ve ileri yaşına rağmen Sylvester Stallone'nin bir süper kahraman olarak karşımıza çıkması da bir o kadar heyecan vericiydi. Ortalama bir aksiyon, fantastik film diyebilirim. Çok fazla bir beklentiye girmeden izlenebilir.

Rocky film serisinden sonra rol aldığı filmler arasında bence Samaritan Stallone'ye en uygun rol oldu diyebilirim. Hikaye için yeterli bir seviye, aksiyon için kararında demek de mümkündür. Fakat film içerisindeki ağır konuşmalar ve şiddet unsurları bence Samaritan'ı 17 yaş altı için uygun olmayan bir kategoriye sokuyor.

Neredeyse 80 yaşına gelen Sylvester Stallone için bu tarz bir süper kahraman imajı bence yeterli ve inandırıcı bir seviyedeydi. Yani Rambo olarak tanıdığımız Stallone'nin hala kötü adamlara karşı sağlam dövüşeceğine olan inancımızı koruyoruz. Bir pazar aktivitesi olarak Samaritan tercih edilebilir bir aksiyon havası veriyor!

Yorum Gönder

0 Yorumlar