Lucifer 6. Sezon Ne Zaman [Netflix Açıklaması]

Daha önce Amerikan kanalı FOX'da yayınlanan Lucifer, 5 sezon sonra buradaki anlaşmasını iptal etmiş ve sevenlerini oldukça üzmüştü. Ancak Netflix kanadından efsane bir teklif geldi ve Lucifer'in 6. sezon bölümleri artık Netflix ile hayranları tarafından izlenebilecek!

Şu an için sadece Netflix'in Lucifer'in devamı için yapılan bir açıklama olmuştu. Onun dışında başka bir resmi açıklama gelmedi. Bu nedenle sizlere Lucifer 6. Sezon ne zaman başlıyor bilgisini veremiyoruz.

Şimdi dilerseniz unutanlar veya tekrar hatırlamak isteyenler için Lucifer dizisinden ve oyuncularından kısaca bahsedelim.

Lucifer Dizisi

Son derece esprili ve ilgi çekici bir konuya sahip olan Lucifer dizisinin konusu şöyle: 

Cehennemin kralı olan Lucifer, artık orada yaşamaktan sıkılır ve Dünya'da kendine sade bir hayat kurma arayışına girer. Buna babası ve kardeşi karşı çıkarlar. Fakat o, Los Angeles'da bir mekan açarak hayatını devam ettirme isteğine yenilir.

Daha sonraları Chloe ismindeki bir dedektif ile tanışan Lucifer, hem ailesi ile olan problemlerini çözmeye hemde Chloe ile birlikte kanun kaçaklarını kovalamaya başladığı bir hayatın içerisinde bulur kendisini...

Dizinin başrollerinde ise Lauren German (Dedektif Chloe) ve Tom Ellis (Lucifer) oynamaktadır. 

Bu fantastik dizi ile ilgili daha fazla detay öğrenmek istiyorsanız lütfen www.filmreferans.com sitemizdeki arama kutusunu kullanınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar