Bina Filmi Konusu - The Antenna Filminin Konusu

2018 yapımı, Türk korku ve gerilim kategorisinde farklı bir heyecan katacak olan Bina filmi (İngilizce ismi The Antenna olarak çevrilmiştir) izleyicilerine kaotik, gizemli ve distopik bir hava vaat ediyor.

Bina Konusu

Bina filminin konusu ise bir hayli ilginç diyebiliriz. İçerik ve senaryo bakımından alışık olmadığımız bir gerilim deneyimi sunacak olan The Antenna, şöyle bir konuya sahip:

Türk Hükümeti bir karar alır ve güvenli açısından her türlü bilgiye daha kolay bir şekilde ulaşabilmek için ülke genelindeki tüm evlere yeni bir anten sistemi bağlatır. 

Bunun için seçilmiş apartmanlardan birinde yöneticilik yapan Mehmet, yeni antenlerin montajı için görevlilerin yanında bekler ve olaylara şahit olur. 

Fakat bu montaj sırasında işler pek de istenildiği gibi gitmez ve sonuç olarak tüm apartman sakinlerini etkileyecek bir yan etki meydana gelir.

Tuhaf davranışlar ve olaylar ile karşı karşıya kalan apartman yöneticisi Mehmet, bu durumun arkasında yatan gizemi açığa çıkarmak için bir yol arar. Ve bu şeytani planın arkasındaki güç ile yüzleşir!

Bina Filmi Konusu

Bina Filmi


Yorum Gönder

0 Yorumlar